Reviews

Wil je een geweldig feest boek dan MT Bottles, van leuke rock naar NL talig, echt geweldig. Fijn contact tijdens boeken en regelen. Mannen .....Super bedankt !😘 Wij hebben een TOP feest gehad, één en al LOFvan alle gasten.👍
Marieke Looijen
18 november 2019
5/5
Wil je sfeer, dansen, toffe jongens, lekker rocken en dansen? MT Bottles geven alles voor een perfecte avond! Geweldig bijdrage aan de feestvreugde op ons feest!
Claudia van Berkel
24 augustus 2019
5/5
Fantastische band, wat ervoor heeft gezorgd dat het een geslaagd feest werd voor ons als KPJ! Communicatie vooraf verliep goed. Alweer geboekt voor ons volgende feest!
Margo Hermans (KPJ Bavel)
13 juni 2019
5/5
Afgelopen zaterdag 11 mei ons 11 jarig jubileum gevierd met de carnavalsvereniging! Dit hebben we gedaan in samenwerking met Mtbottles! Het Optreden was geweldig! Ook samenwerking met de band een uitstekende tijdsplanning gemaakt (hierin zijn ze heel flexibel!). Tevens hebben ze een geweldige uiteenlopende setlist, van Status Quo tot aan Snollebollekes!! Mannen CV. VanVeulBierWordeZat vond het geweldig afgelopen zaterdag!! SUPER BEDANKT!!!!
Mark van Overveld (CV VanVeulBierWordeZat)
13 mei 2019
5/5
Het oranje comité was blij dat zij zo’n goede band hebben kunnen en mogen contracteren en dankt de band voor de geweldige sfeer en energie. GEWELDIG.
Wim van Geel (Oranje Comité - Langeweg)
1 mei 2019
5/5
Het was afgelopen zaterdag 12 januari 2019 met de nieuwjaarsparty van Cafe Den Witte Hemel een Super Feest met MT Bottles! Ook licht en geluid was perfect geregeld. Voor herhaling vatbaar. Top!
Corry Keijzers (Café Den Witte Hemel - Geertruidenberg)
23 januari 2019
5/5
Wij hebben een superbruiloft gehad met MT Bottles. De voorbereiding, het meedenken, het enthousiasme, alles is mogelijk waarbij ze zelfs een combi hebben gemaakt met de DJ. Een zeer goede band die er echt een feestje van kan maken. Ons feest was hierdoor helemaal compleet. Een knaller van een avond welke mede door jullie is mogelijk gemaakt.
Angelo & Sharon Antonissen
22 januari 2019
5/5
Weten hoe een feestje te maken!👌🏼
Mireille Hoetelmans
8 oktober 2018
5/5
Wat een goed feest zeker ook door jullie! Leuke muziek goede interactie!
Jantien van Meer
30 september 2018
5/5
MT Bottles was de gangmaker op ons feest in september 2018. Van te voren werd er fantastisch meegedacht, het contact was fijn en voor de 'openingsdans' kwamen geweldige ideeën vanuit MT Bottles. We wilden een feest wat vanaf een uur of 22 los zou gaan en er gedanst en gek gedaan zou worden tot het einde van het feest. Dat is meer dan gelukt; zodra MT Bottles begon, was het feest los en het is niet meer anders geweest. In elk bedankje of reactie die we naderhand kregen, werd wel iets over de fantastische band gezegd. Fijne mannen, niet arrogant, gezellig, fantastische zanger (en de rest ook), kortom: echt feest met MT Bottles en muzikaal top!
Adriënne en Jan
29 september 2018
5/5
In 2018 hebben we MT Bottles gevraagd om op de zondagmiddag van het Pleinfestival Kaatsheuvel een duo optreden uit te voeren met een andere band. Niet alleen om en om maar ook met elkaar samen nummers spelen. Een band die ze niet kenden en ook nog een andere techniek gebruikt waardoor het geen makkelijke zaak was om te voldoen aan onze wens. MT Bottles heeft echter volop voorwerk gedaan en aan alle kanten geholpen om dit te laten slagen. En wat was het een succes. Waar we vooraf toch wel wat vraagtekens over hadden of wat we in ons hoofd hadden wel ging slagen, heeft MT Bottles alle verwachtingen waar gemaakt. Een bomvolle tent die compleet uit z'n dak ging door hun super professionele optreden, ze bleven zelfs maar doorgaan. Al 35 jaar hebben we op het Pleinfestival een afspraak dat we geen artiesten of bands het jaar erop op hetzelfde event laten terug komen. MT Bottles heeft ons echter zover gekregen dat we over die ongeschreven regel toch nog eens gaan nadenken. Bewijs nodig? https://www.facebook.com/…/a.17777927155…/1778841795487888/
Sjoerd Dijkstra (Pleinfestival)
27 mei 2018
5/5
Als organisatie van de Kaatsheuvelse Dorpskwis hebben we het genoegen gehad MT Bottles twee keer als hoofdact te mogen verwelkomen op onze feestavond. Deze energieke mannen rockten de feestavond aan elkaar en wist ons publiek op charismatische wijze te entertainen. Voeg daaraan een stevige portie rock, pop en feest-muziek toe en er ontstaat dankzij deze mannen een sfeer waarin iedereen zich prettig voelt en meedeint op de muzikale vibe die MT Bottles een hele avond kan neerzetten.
Jos Groenendaal (Kaatsheuvelse Dorpskwis)
24 maart 2018
5/5